Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua + q.b.
- 300 g di asparagi verdi
- burro q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 uovo
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 filetti di sogliola freschi
Citronette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 19.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1j
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1h 10 min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1j
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1j
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1j
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Crema di asparagi e curcuma
35 Min