
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua + q.b.
- 300 g di asparagi verdi
- burro q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 uovo
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 filetti di sogliola freschi
Citronette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 325 kcal / 1360 kJ
- Protein
- 31.8 g
- Tuk
- 19.3 g
- Sacharidy
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di asparagi
45min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2hod. 10min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3hod. 35min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2hod.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Coda di rospo croccante su purea nera
1hod. 50min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min