Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua + q.b.
- 300 g di asparagi verdi
- burro q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 uovo
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 filetti di sogliola freschi
Citronette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 19.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Flan di funghi porcini
1h
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Sformatini ai carciofi
1h
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Scampetti con maionese alla senape
30min