Kompatibilní verze
Budino al mango e cioccolato con sciroppo allo zenzero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Budino al mango e cioccolato
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao)
- 300 g di polpa di mango maturo, a pezzi
- 1 cucchiaino di agar agar (vedere consigli)
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 50 g di zucchero di canna
- 250 g di bevanda a base di avena
Sciroppo allo zenzero
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 100 g di acqua
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Salsa ai lamponi, semi di chia e stevia
40 Min
Dolcetti marocchini alle mandorle (Briouats)
35min
Cupcake ai fiori di sambuco
1h 5min
Crema catalana al cioccolato
50min
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
4h 30min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2 Std.
Budino al pistacchio (vegan)
4h 15min
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Cioccolata calda alla vaniglia
15 min