Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ di cucchiaino di sale
- 170 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 55 g di acqua fredda
- 180 g di cipolle a metà
- 200 g di bacon affumicato a fette a pezzi
-
200
g di chorizo Criollo, senza pelle a pezzi
nebo 200 g di salsiccia, senza pelle a pezzi - 850 g di polpa di zucca, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di peperoncino di cayenna secco
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5410 kJ / 1293 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 101 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate dolci, lenticchie rosse e latte di cocco
30min
Gazpacho
15min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Menù: Zuppetta asiatica funghi e curry; souvlaki di pollo e peperoni con riso (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min
Zuppa di lenticchie e pomodori con patate ripiene di funghi
1h
Pad thai (per 1 persona)
35min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5 Std. 50 Min
Pizza ai peperoni, spinaci e uova.
1 Std. 45 Min
Tajarin al tartufo
Žádné hodnocení
Raita di carote e barbabietola
25min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min