Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- ¼ di cucchiaino di sale
- 170 g di burro freddo a pezzi
- 55 g di acqua fredda
- 180 g di cipolle a metà
- 200 g di bacon affumicato a fette a pezzi
- 200 g di chorizo Criollo, senza pelle a pezzi
- 850 g di polpa di zucca Butternut a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di sciroppo di acero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di peperoncino di cayenna secco
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5410 kJ / 1293 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 101 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasticcio di agnello e purea di patate
1 Std. 40 Min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 min
Buridda alla ligure
55 Min
Vin brûlé
20 Min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2óra 20p
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1u. 10min
Torta di castagne integrale
1 godz. 30 min
Crème brûlée al cioccolato
Žádné hodnocení
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 Min
Zabaione allo spumante
15 Min