Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto

Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto

4.5 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 9hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 limone preferibilmente biologico
  • 300 g di vino bianco
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 pizzico di sale
  • 80 g di miele
  • 600 g di costolette di agnello
  • semi di finocchio q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Contorno
  • 6 cuori di carciofo
  • 1 limone il succo
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 30 olio extravergine di oliva
  • 40 g di vino bianco
  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 776.5 mg
Protein 57.1 g
Kalorie 3060.5 kJ / 731 kcal
Tuk 38.9 g
Vláknina 10.5 g
Nasycený tuk 14.2 g
Sacharidy 40.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...