Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 300 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzico di sale
- 80 g di miele
- 600 g di costolette di agnello
- semi di finocchio q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3060.5 kJ / 731 kcal
- Protein
- 57.1 g
- Sacharidy
- 40.9 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 776.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3j
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Calamari Sottovuoto
50min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1ωρ. 10 λεπτ.
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Asparagi sottovuoto
50min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5j 30 menit
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5j 30 menit