Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di alloro fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di vino rosso corposo, tipo Cannonau
- fette di pane casereccio o polenta tostate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1035.4 kJ / 247.3 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Fegato alla veneziana
35min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa in umido
1h 10min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min