Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di alloro fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di vino rosso corposo, tipo Cannonau
- fette di pane casereccio o polenta tostate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1035.4 kJ / 247.3 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Trippa in umido
1h 10min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min