Cinghiale in umido

Cinghiale in umido

2.9 77 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 45min
6 porzioni

Suroviny

  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    2 rametti
  • foglie di alloro fresche lavate
    3
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    1 mazzetto
  • di timo fresco le foglioline lavate
    1 rametto
  • foglie di salvia fresca lavate
    3
  • di origano fresco le foglioline lavate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
    700 g
  • di vino rosso corposo, tipo Cannonau
    200 g
  • di pane casereccio o polenta tostate, a piacere
    fette

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 247.3 kcal / 1035.4 kJ
Protein 25.1 g
Tuk 12.5 g
Sacharidy 0.9 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 2.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...