Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1000 g di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Trippa in bianco alla napoletana
1 godz. 30 min
Trippa in rosso con patate
1 godz. 30 min
Paté di fegatini
30 min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Trippa alla trasteverina
45 min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Trippa all'empolese
1 godz. 15 min
Crostini con fegatini di pollo
40 min