Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1000 g di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Trippa alla romana
2 Std.
Fegato alla veneziana
35 Min
Trippa alla parmigiana
1h 20 phút
Paté di fegatini
30 Min
Trippa in umido
1h 10min
Lampredotto
1h 20 phút
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Peposo toscano
1h 30min
Trippa all'empolese
1h 15min
Crostini con fegatini di pollo
40 λεπτ.