
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio senza anima
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di crostacei misti (gamberetti, code di gamberi ecc.)
- 500 g di molluschi cefalopodi misti puliti e a pezzi (moscardini, totani, calamari, ecc.)
- 400 g passata di pomodoro
- 2 foglie di alloro fresche lavate
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di molluschi conchigliferi misti (cozze, vongole), spurgati
- 350 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 665 kcal / 2782 kJ
- Protein
- 51.9 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 75.1 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1hod.
Zuppa di pesce misto
40min
Pepata di cozze
55min
Polpo con patate alla salentina
1hod. 10min
Catalana di pesce e verdure
1hod. 30min
Scampi alla busara
35min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1hod.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppa di pesce alla napoletana
1hod. 10min
Cacciucco
1hod. 20min
Zuppetta di crostacei
40min
Calamari in umido
55min