Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di crostacei misti (gamberetti, code di gamberi ecc.)
- 500 g di molluschi cefalopodi misti, puliti e a pezzi (moscardini, totani, calamari, ecc.)
- 400 g passata di pomodoro
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di molluschi conchigliferi misti (cozze, vongole), spurgati
- 350 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 51.9 g
- Sacharidy
- 75.1 g
- Tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari in umido
55 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Cozze al vino bianco
40min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min