Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di fiori di zucca
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto radicchio e noci
10min
Pesto di rucola
10min
Pasta con crema di fave e salmone
35min
Pesto alle erbe aromatiche
10min
Pesto di nocciole
10min
Confettura di more
45 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10min
Salsa di peperoni in conserva
1h 15min
Confettura di fichi e cacao
1h 10min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Pesto light basilico e noci
10min
Confettura di fichi
1u.