Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 100 g di pangrattato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2899 kJ / 693 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 46.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3u. 10min
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1 Std.
Piccoli tramezzini farciti
50 min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Fiadoni
1 Std.
Parrozzo
1h 10 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Strangozzi alla nonna Sabina
2 godz. 5 min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1 Std. 20 Min