Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 80 g di burro fuso
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2021 kJ / 347.8 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 83.6 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 513 mg
Alternativní recepty
Spatzle di cavoletti con speck
1 Std.
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1 Std. 10 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 min
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1 Std.
Gnocchetti de gris
30 min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 Std. 35 Min
Pizza saporita con uova e spinaci
2 godz. 30 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Spatzle alla barbabietola
30 min