
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 80 g di burro fuso
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 347.8 kcal / 2021 kJ
- Protein
- 18.3 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 83.6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Sodík
- 513 mg
Alternativní recepty
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1hod.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1hod.
Gnocchi di carote con crema di zucchine
1hod. 20min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1hod. 35min
Gnocchi zucca e salmone
1hod. 5min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min