Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 80 g di burro fuso
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2021 kJ / 347.8 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 83.6 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 513 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di spinaci
55min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Farfalle asparagi e bottarga
35min
Gnocchi bicolore
2h
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Focaccia alle olive
2h
Riso con merluzzo e pomodori
1h
Saccottini agli spinaci
1h 30min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55min
Risotto con crema di asparagi
50min