Kompatibilní verze
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 14 foglie di verza
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di formaggio tipo Bitto a tocchetti
- 100 g di Fontina a tocchetti
- 600 g di patate, pelate e a fette sottili
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di burro a pezzi
- 20 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di acqua
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2514 kJ / 601 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 45.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Cavolfiori gratinati
50min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Parmigiana di cavolfiori
1h
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Strudel di broccoletti
1h 40min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min