Kompatibilní verze
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 14 foglie di verza
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di formaggio tipo Bitto a tocchetti
- 100 g di Fontina a tocchetti
- 600 g di patate, pelate e a fette sottili
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di burro a pezzi
- 20 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di acqua
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2514 kJ / 601 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 45.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiori gratinati
50 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 phút
Verdure ripiene
1h 20 min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 Min
Fiori di zucca ripieni
1h
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20 min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Strudel di broccoletti
1h 40 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40 min