Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di burro
- 25 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 250 g di latte
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa ai funghi e vino bianco
30 Min
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5h 10min
Porcini al funghetto
50 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Crema spalmabile al tonno
15min
Salsa cocktail
10min
Crema spalmabile di funghi
35min
Crema spalmabile al salmone
10min
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Crostoni alla salsiccia
15min