
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di burro
- 25 g di funghi porcini secchi precedentemente ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 250 g di latte
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 555 kcal / 2322 kJ
- Protein
- 21.4 g
- Tuk
- 35.4 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa ai funghi e vino bianco
30min
Paté di funghi
1hod. 30min
Paté ai due salmoni
1hod.
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
1hod. 30min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Crostoni saporiti
35min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2hod.
Purè di ceci al curry (vegan)
35min
Penne risottate alla vodka
35min
Crema spalmabile di funghi
35min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pappa al pomodoro
35min