Salsa ai porcini

Salsa ai porcini

3.9 27 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 vasetto

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di burro
  • 25 g di funghi porcini secchi precedentemente ammollati in acqua tiepida e strizzati
  • 250 g di latte
  • 25 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Protein 21.4 g
Kalorie 2322 kJ / 555 kcal
Tuk 35.4 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...