Zařízení & příslušenství
Russian Beetroot Salad
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 portions
Suroviny
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (volitelně)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (volitelně)20 g
-
salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mushroom Pâté
1hod. 30min.
Chickpea soup with spinach
40min.
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min.
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min.
Red Lentil Soup
40min.
Borscht
50min.
Tuscan Bean Soup
50min.
Mushroom Risotto
30min.
Sweet Potato and Courgette Soup
25min.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min.