Zařízení & příslušenství
Russian Beetroot Salad
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 portions
Suroviny
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (volitelně)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (volitelně)20 g
-
salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tuscan Bean Soup
50min.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min.
Chickpea Soup (Revithia)
1hod. 40min.
Minestrone
45min.
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1hod. 40min.
Quinoa Broth
35min.
Borscht
50min.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1hod. 20min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1hod. 20min.
Red Lentil Soup
40min.