Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
TM6 TM5 TM31

Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche

4.9 (10 hodnocení)

Suroviny

Salmon Terrine

  • 25 g fresh dill, thick end of stalks removed
  • 500 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (5-6 cm)
  • 2 smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)
  • 200 g cream cheese
  • 100 g double cream
  • 2 medium eggs
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 100 g prawns, raw, peeled, deveined
  • olive oil, for frying

Peppered Crème Fraîche

  • 120 g sour cream
  • 200 g crème fraîche
  • 1 Tbsp pickled green peppercorns, rinsed
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 pinch ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
1307 kJ / 312 kcal
Protein
14.4 g
Sacharidy
1.7 g
Tuk
27.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty