Zařízení & příslušenství
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
12 slices
Suroviny
Salmon Terrine
-
fresh dill thick end of stalks removed25 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (5-6 cm)500 g
-
smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)2
-
cream cheese200 g
-
double cream100 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined100 g
-
olive oil for frying
Peppered Crème Fraîche
-
sour cream120 g
-
crème fraîche200 g
-
pickled green peppercorns rinsed1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
14.4 g
Kalorie
1307 kJ /
312 kcal
Tuk
27.5 g
Sacharidy
1.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Monkfish and prawn soup
1hod.
Tuna-stuffed Tomatoes
35min.
Steak Tartare
15min.
Panna Cotta
6hod. 15min.
Limoncello Tarts
3hod. 15min.
Crab Briks
35min.
Sicilian Salad
30min.
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8hod. 30min.
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min.