Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon Terrine
- 25 g fresh dill, thick end of stalks removed
- 500 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (5-6 cm)
- 2 smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)
- 200 g cream cheese
- 100 g double cream
- 2 medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g prawns, raw, peeled, deveined
- olive oil, for frying
Peppered Crème Fraîche
- 120 g sour cream
- 200 g crème fraîche
- 1 Tbsp pickled green peppercorns, rinsed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1307 kJ / 312 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 27.5 g
Alternativní recepty
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Béarnaise Sauce
20 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 Std.
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 Min
Bordelaise Sauce
55 min
Beurre Blanc
20 min
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Fish Stew
45min