
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
-
200 - 300
g braune Zwiebeln in Spalten (siehe Tipp)
nebo 200 - 300 g rote Zwiebeln in Spalten (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 250 Gramm
- Kalorie
- 246 kcal / 1030 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 22 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen anbraten
15min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25min
Schalotten anbraten
25min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln andünsten
20min