Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
nebo 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 20 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chorizo anbraten
10 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 Min
Suppengemüse anbraten
25 min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20 min
Zwiebeln leicht anbraten
20 min
Schalotten anbraten
25 min
Zwiebeln andünsten
20 min