Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
nebo 200 g rote Zwiebeln, in Spalten (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 20 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebeln und Chili anbraten
20min
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 min
Zwiebeln andünsten
20min
Schalotten andünsten
20min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Schalotten anbraten
25 min
Zwiebeln anbraten
25 min