Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Olivenöl
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 8 Knoblauchzehen
- 1300 g Faschiertes (vom Rind)
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Zucker
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 2 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 ½ EL Oregano, getrocknet
- 1 ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 - 2 TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 4 Lorbeerblätter, frisch
- 4 Nelken
- 1600 g Kidneybohnen (4 Dosen à 400 g Gesamtgewicht)
- 60 g Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil), in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1949 kJ / 465 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1075 mg
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 godz. 30 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45 min
Menü: Brokkolisalat mit Pinienkernen; Hühnerfrikassee mit Kohlsprossen; Beeren-Obers-Pudding
1 godz. 10 min
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1 godz. 45 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 min
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30 min
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Lasagne
1 godz. 45 min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1h 15min