Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g Wasser, etwas mehr zur Kühlung
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 800 g Rinderfilet (Rindslungenbraten) (4 x 200 g, Dicke 3 cm)
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g natives Olivenöl extra
- 250 g Melanzani in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 204 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Menü: Lamm mit Rosmarinsauce, Gemüse der Saison, Cookie-Beeren-Trifle
1h 25min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min