
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g Wasser etwas mehr zur Kühlung
- 30 g Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
- 800 g Rinderfilet (Rindslungenbraten) (4 x 200 g, Dicke 3 cm)
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 200 g Zwiebeln in Spalten
- 30 g natives Olivenöl extra
- 250 g Melanzani in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 385 kcal / 1611 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 204 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1hod. 10min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1hod. 5min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2hod. 10min
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55min
Erdbeereis
5min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3hod. 30min
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min
Rindsgulasch klassisch
3hod. 20min
Pizza Prosciutto
35min