Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

4.4 70 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)
    600 g
  • onions quartered
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • water depending on desired consistency
    700 - 800 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • blanched hazelnuts
    150 g
  • soy cream
    100 g
  • truffle oil
    3 Tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 531 mg
Protein 7 g
Kalorie 1514 kJ / 366 kcal
Tuk 31 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...