
Zařízení & příslušenství
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
Příprava 15min
Celkový 40min
6 portions
Suroviny
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)600 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water depending on desired consistency700 - 800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
blanched hazelnuts150 g
-
soy cream100 g
-
truffle oil3 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
366 kcal /
1514 kJ
Protein
7 g
Tuk
31 g
Sacharidy
12 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
531 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

A Very Thermomix® Christmas
63 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko