Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
TM6 TM5

Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

4.4 ( 63 hodnocení )

Suroviny

  • 600 g celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g onions quartered
  • 30 g olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh thyme leaves only
  • 150 g potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 700 - 800 g water depending on desired consistency
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
  • 150 g blanched hazelnuts
  • 100 g soy cream
  • 3 Tbsp truffle oil

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
366 kcal / 1514 kJ
Protein
7 g
Tuk
31 g
Sacharidy
12 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
531 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty