Zařízení & příslušenství
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Příprava 1hod. 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
929 mg
Protein
10 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Calendar 2022
12 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Smoked Mackerel Pâté
55min.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Celeriac and Apple Soup
55min.
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min.
Watercress Soup
25min.
Asparagus Risotto
45min.
Broccoli and stilton soup
30min.
Creamy Courgette Soup
25min.
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min.
Pea and Mint Risotto
40min.
Spinach and Parmesan Soup
45min.
Onion Soup
1hod.