Kompatibilní verze
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 929 mg
Alternativní recepty
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Béarnaise Sauce
20 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Bordelaise Sauce
55 Min
Gazpacho
1h 15min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min