
Zařízení & příslušenství
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Příprava 1hod. 10min
Celkový 1hod. 15min
4 portions
Suroviny
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
246 kcal /
1030 kJ
Protein
10 g
Tuk
12 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
7 g
Sodík
929 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Calendar 2022
12 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko