Kompatibilní verze
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 929 mg
Alternativní recepty
Gazpacho
1h 15 min
Celeriac and Apple Soup
55min
Béarnaise Sauce
20 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min
Smoked Mackerel Pâté
55min