Kompatibilní verze
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 400 g whole milk
- 250 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- truffle oil, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 929 mg
Alternativní recepty
Celeriac and Apple Soup
55 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Curried Parsnip Soup
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Gazpacho
1h 15min
Celeriac Remoulade (TM6)
Žádné hodnocení
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Houmous
13 godz. 30 min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min