Zařízení & příslušenství
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Příprava 1hod. 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
929 mg
Protein
10 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Calendar 2022
12 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Tuscan Bean Soup
50min.
Celeriac and Apple Soup
55min.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min.
Watercress Soup
25min.
Pea and Mint Soup
20min.
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min.
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1hod. 15min.
Creamy French Dressing
5min.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.