Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ c. chá de aneto, fresco
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- ¾ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 2 lombos de salmão s/ pele (150 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de pimenta
- ½ limão, só a casca cortada em tiras (1 mm x 3 cm aprox.)
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 - 200 g bolbo de funcho, cortado em lâminas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas (volitelně)
- ½ maçã cortada em lâminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo de salmão com crosta de ervas aromáticas e salada de batata
1 Std. 20 Min
Salada de abacate e atum com cebola fermentada - TM6
72sa 30 dk
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1h 50min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3 Std. 30 Min
Pasta de grão de bico (homus)
40 Min
Queijos labna
72 Std.
Chutney de cebola roxa
24óra
Bife tártaro com alcaparras, cebola roxa, tomate seco e molho aioli
1 Std. 25 Min
Bife da vazia com molho tipo "Brasserie de l’Entrecôte" e batata-doce
50 Min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5 Std. 10 Min
Caldo de peixe - TM5
25 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 Std. 20 Min