
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ c. chá de aneto, fresco
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- ¾ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 2 lombos de salmão s/ pele (150 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de pimenta
- ½ limão só a casca cortada em tiras (1 mm x 3 cm aprox.)
- 1850 g água
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó (vitamina C em pó) - 150 - 200 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas (volitelně)
- ½ maçã cortada em lâminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 430 kcal / 1803 kJ
- Protein
- 31.3 g
- Tuk
- 28.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mistura de especiarias Za'atar
5min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2hod. 20min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2hod. 50min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45min
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1hod. 25min
Guacamole
10min
Coxas de galinha teriyaki
3hod. 5min
Peito de pato com molho de laranja
2hod. 20min
Pato confitado
20hod.
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5hod. 10min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30min