Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ c. chá de aneto, fresco
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- ¾ c. chá de sal
- 20 g azeite
- 2 lombos de salmão s/ pele (150 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de pimenta
- ½ limão, só a casca cortada em tiras (1 mm x 3 cm aprox.)
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 - 200 g bolbo de funcho, cortado em lâminas
- 30 g cebola roxa cortada em lâminas (volitelně)
- ½ maçã cortada em lâminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 Std. 20 Min
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40min
Truta em sous-vide com puré de feijão e legumes crocantes
Žádné hodnocení
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1hod. 50min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3 Std. 30 Min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2hod. 10min
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1h 10min
Risoto verde com salmão
45min
Caldo de legumes - TM5
30min
Pato confitado
20u.
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40min
Recheio de porco lento
5h 30min