Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 300 g lentilhas vermelhas
- 250 g água
- 2 - 3 pitadas de sal
- 2 c. sopa de orégãos
- 1 c. chá de paprika fumada
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- Molho de tomate q.b. p/ cobrir (ver dica)
- 150 - 200 g queijo mozarela ralado
- 3 - 5 cogumelos cortados em fatias finas
- ½ curgete cortada em rodelas finas
- 10 - 12 azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- Manjericão, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1958 kJ / 468 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 614.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolachas veganas "zero waste" de amêndoa e chocolate preto
40 Min
Salada búlgara (Shopska) - TM6
15 Min
Mistura de especiarias para bolos e biscoitos
5 Min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55 Min
Pudim de bacalhau com molho de espinafres
1 Std.
Trouxa de abóbora e especiarias
1 Std.
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 Min
Gomas de manga
12h 20 min
Wraps de crepes com salmão
40 Min
Crepes cor-de-rosa com húmus de grão e amêndoa
35 Min
Queques de cenoura
1 Std. 40 Min
Pão proteico
9u.