Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Latticello
- 200 g di yogurt bianco (non zuccherato)
- 20 g di latte intero fresco
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Corn bread
- 2 uova
- 120 g di burro fuso, raffreddato
- 150 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 16 g di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 704.2 kJ / 168.3 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makhmar (Focaccia marocchina)
2 Std. 20 Min
Harira
40 Min
Pasta tikka
1h
Rotoli croccanti
9h 30min
Panini con arachidi
6 Std.
Nachos gratinati
1h
Polpette di agnello con focaccine batbout
1 Std. 30 Min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35 Min
Pane rustico ripieno
29 Std.
Lavash (pane armeno)
1 Std. 30 Min
Paninetti soffici allo yogurt
1 Std. 50 Min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1h