
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Latticello
- 200 g di yogurt bianco (non zuccherato)
- 20 g di latte intero fresco
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Corn bread
- 2 uova
- 120 g di burro fuso, raffreddato
- 150 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 16 g di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 168.3 kcal / 704.2 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 2.7 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata Thai con condimento alle arachidi
30min
Gazpacho ai 3 pomodori
20min
Pane alla banana e nocciole
4hod.
Baklava (vegan)
2hod. 40min
Skolebrød (panini norvegesi)
3hod. 30min
Krampus di pane dolce
5hod.
Pane ebraico (Challah)
3hod. 30min
Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
15min
Pane al latte
2hod. 20min
Risolatte basmati
1hod. 50min
Grissini ai 3 sapori
3hod.
Pane naan
3hod. 10min