Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- 170 g di burro a temperatura ambiente, a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 240 g di zucchero
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 120 g di burro a pezzi
- 3 uova medie (circa 53-63 g l'una)
- 200 g di panna vegetale zuccherata
Terminare la preparazione
- 500 g di fragole
- limoncello q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2115.2 kJ / 505.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 45.4 mg
Alternativní recepty
Brownies al caramello
2h
Porridge alla frutta e cannella
15 Min
Babka
16 Std. 30 Min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30min
Pan di Spagna
1h
Mini éclair ai lamponi
3h
Victoria Sponge cake
1 godz. 30 min
Cestini con crema alla zucca
2h
Victoria sponge
1 godz. 30 min
Muffin ad alberello natalizio
1 godz. 20 min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Mattoni di pan di zenzero
2h 35min