
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh ginger peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds toasted, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 1804 kcal / 7578.2 kJ
- Protein
- 121.8 g
- Tuk
- 133.7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 46.9 g
- Sodík
- 2266 mg
Alternativní recepty
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Chicken chasseur
1hod. 50min
Chinese pork with vegetables
1hod. 20min
Barbecued pork ribs
26hod. 15min
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Sweet and sour pork
40min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1hod. 15min
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork belly with spring onions
1hod. 10min
Teriyaki chicken thighs
2hod. 10min