Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh ginger, peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs, cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 7578.2 kJ / 1804 kcal
- Protein
- 121.8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 133.7 g
- Nasycený tuk
- 46.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 2266 mg
Alternativní recepty
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Browned pork cubes
15min
Sweet and sour pork
40 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Kung Pao chicken
1h 30min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork belly with spring onions
1h 10min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min