Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh ginger, peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs, cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 7578.2 kJ / 1804 kcal
- Protein
- 121.8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 133.7 g
- Nasycený tuk
- 46.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 2266 mg
Alternativní recepty
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Ginger chicken wings
40min
Stir-fry beef bowl
35 Min