Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh ginger, peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs, cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 7578.2 kJ / 1804 kcal
- Protein
- 121.8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 133.7 g
- Nasycený tuk
- 46.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 2266 mg
Alternativní recepty
Kung Pao chicken
1h 30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork belly with spring onions
1h 10min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Sweet and sour pork
40 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min