Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies, deseeded
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts, roasted
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
- Protein
- 102.5 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 60.5 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 1804 mg
Alternativní recepty
Pad kra pow
45 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min