
Zařízení & příslušenství
Kung Pao chicken
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
2 portions
Suroviny
-
chicken thigh fillets cut into quarters (4-5 cm pieces)500 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)10 g
-
water30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)5 g
-
white sugar5 g
-
Sichuan pepper⅛ tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
oil20 g
-
dried chillies deseeded3 - 5
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
unsalted peanuts roasted30 g
Nutriční hodnoty na 2 portions
Kalorie
1010.5 kcal /
4243.9 kJ
Protein
102.5 g
Tuk
60.5 g
Sacharidy
13.2 g
Vláknina
5.9 g
Nasycený tuk
12.4 g
Sodík
1804 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Fakeaway favourites
15 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland