Kung Pao chicken

Kung Pao chicken

4.2 150 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portions

Suroviny

  • chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)
    500 g
  • light soy sauce
    15 g
  • dark soy sauce
    10 g
  • Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
    10 g
  • water
    30 g
  • Chinese black vinegar (see Tips)
    5 g
  • white sugar
    5 g
  • Sichuan pepper
    ⅛ tsp
  • garlic clove
    1
  • fresh ginger peeled
    20 g
  • oil
    20 g
  • dried chillies deseeded
    3 - 5
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)
    2
  • unsalted peanuts roasted
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 portions

Sodík 1804 mg
Protein 102.5 g
Kalorie 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
Tuk 60.5 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 12.4 g
Sacharidy 13.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...