
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken thigh fillets cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies deseeded
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts roasted
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 1010.5 kcal / 4243.9 kJ
- Protein
- 102.5 g
- Tuk
- 60.5 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Sodík
- 1804 mg
Alternativní recepty
Pad kra pow
45min
Taiwanese three cup chicken
20min
Honey BBQ Chicken
1hod.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Chinese five spice beef cheeks
4hod. 25min
Beef rendang
6hod. 20min
Chinese pork with vegetables
1hod. 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1hod. 5min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1hod. 45min
Quick massaman beef curry
40min
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min