Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies, deseeded
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts, roasted
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
- Protein
- 102.5 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 60.5 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 1804 mg
Alternativní recepty
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40 min.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Honey BBQ Chicken
1h
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Taiwanese three cup chicken
20min
Pad kra pow
45 Min
Wonton soup (pork)
45 Min