Kung Pao chicken
TM6

Kung Pao chicken

4.1 (123 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
  • 30 g water
  • 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
  • 5 g white sugar
  • ⅛ tsp Sichuan pepper
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh ginger, peeled
  • 20 g oil
  • 3 - 5 dried chillies, deseeded
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
  • 30 g unsalted peanuts, roasted

Nutriční hodnoty
na 2 portions
Kalorie
4243.9 kJ / 1010.5 kcal
Protein
102.5 g
Sacharidy
13.2 g
Tuk
60.5 g
Nasycený tuk
12.4 g
Vláknina
5.9 g
Sodík
1804 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty