Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies, deseeded
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts, roasted
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
- Protein
- 102.5 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 60.5 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 1804 mg
Alternativní recepty
Pad kra pow
45 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min