Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 21.7 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1492.4 mg
Alternativní recepty
Pad kra pow
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min