Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 21.7 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1492.4 mg
Alternativní recepty
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
One Pot Chicken Rice
50min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Korean fried chicken
4 godz.
Pad kra pow
45 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
All-in-one chicken Congee
35 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min