Zařízení & příslušenství
Char siu bao pork buns
Příprava 40min.
Celkový 6hod. 35min.
12 portions
Suroviny
Char siu marinade
-
piece fresh ginger peeled30 g
-
garlic cloves5
-
eschalots60 g
-
Chinese five spice2 tsp
-
hoi sin sauce60 g
-
ground white pepper½ tsp
-
water40 g
-
molasses30 g
-
Shaoxing wine50 g
-
dark soy sauce40 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
boneless skinless pork belly cut into 3-4 pieces500 g
Buns
-
dried instant yeast1 tbsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
cornflour50 g
-
caster sugar50 g
-
warm water180 g
-
vegetable oil10 g
Char siu bao
-
cornflour2 tbsp
-
water plus extra as needed600 g
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into pieces (1 cm)3
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark soy sauce1 tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
563.1 mg
Protein
14.2 g
Kalorie
1162.4 kJ /
276.8 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
33.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min