Zařízení & příslušenství
Steamed pork buns (baozi)
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
24 pieces
Suroviny
Dough
-
water250 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
baker's flour230 g
-
plain flour200 g
-
white sugar50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
pork mince500 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)¼ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
Assembly
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water700 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
275.2 mg
Protein
6.4 g
Kalorie
595.6 kJ /
141.8 kcal
Tuk
5.5 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
16.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Yum Cha
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken stock paste
45min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min.
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1hod. 15min.
Steamed cabbage and pork dumplings
1hod. 35min.
Brazilian cheese puffs
20min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Banh bao (steamed pork buns)
2hod. 45min.
Beef buns
50min.
Char siu bao pork buns
6hod. 35min.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min.