Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine
Assembly
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 595.6 kJ / 141.8 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 275.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef buns
50 min
Pineapple buns
9h 50 min
Char siu bao pork buns
6ωρ. 35 λεπτ.
Wonton soup
1 godz.
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Char siew sauce
10 min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min