Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine
Assembly
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 595.6 kJ / 141.8 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 275.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork and prawn dumplings
55 min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Wonton wrappers
55 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Beef buns
50 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Prawn wontons
2h
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Cha gio (spring rolls)
55 min