Miso soup and sake seafood with rice

Miso soup and sake seafood with rice

3.8 4 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 5min
4 portions

Suroviny

  • water
    1440 g
  • short-grain white rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
    300 g
  • Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (2 cm)
    60 g
  • onions cut into thin slices (2 mm)
    100 g
  • carrot cut into thin slices (2 mm)
    40 g
  • kombu (volitelně) (approx. 2 cm each)
    4 slices
  • large raw prawns (approx. 170 g), peeled and deveined
    10 - 12
  • clams shells scrubbed
    300 g
    300 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
  • raw squid rings
    250 g
  • Japanese soy sauce (see Tips)
    75 g
  • sake
    60 g
    60 g rice wine
  • salt
    1 tsp
  • light sesame oil
    2 tsp
  • miso paste
    80 g
  • wakame flakes (see Tips)
    5 pinches
  • silken tofu (volitelně) cut into cubes (1.5 cm)
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 478 kcal / 2015 kJ
Protein 30 g
Tuk 7 g
Sacharidy 71 g
Vláknina 1.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...