Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pan blanco
- 50 g de leche
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel y sin espinas)
Bechamel
- 300 g de leche
- 200 g de nata
- 60 g de harina de trigo
- 60 g de mantequilla (y un poco más para gratinar)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 - 3 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 24.95 g
- Tuk
- 24.15 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao dorado
25 min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30min
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao con salsa de roquefort
25 min
Bacalao mozárabe
50 min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 min
Gratinado de bacalao y bechamel
50 min