Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pan blanco
- 50 g de leche
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel y sin espinas)
Bechamel
- 300 g de leche
- 200 g de nata
- 60 g de harina de trigo
- 60 g de mantequilla (y un poco más para gratinar)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 - 3 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 24.95 g
- Tuk
- 24.15 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao mozárabe
50 Min
Brazo de bacalao
1h 30min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 Min
Pudin de bacalao
2hod. 30min
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Lasaña de sepia
1h 30min
Bacalao dorado
25min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 Min