Kompatibilní verze
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 - 130 g de gambones crudos enteros
- 50 g de miga de pan blanco
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 400 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 20 g de leche
- 2 pellizcos de sal
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para formar las albóndigas y untar el Varoma)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 300 g de agua
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 785 kJ / 188 kcal
- Protein
- 18.64 g
- Sacharidy
- 8.01 g
- Tuk
- 9.01 g
- Vláknina
- 1.23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Bacalao con langostinos
1h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Calamares encebollados
1h
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Bacalao dorado
25min
Calamares a la americana
50 Min