Kompatibilní verze
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 - 130 g de gambones crudos enteros
- 50 g de miga de pan blanco
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 400 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 20 g de leche
- 2 pellizcos de sal
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para formar las albóndigas y untar el Varoma)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 300 g de agua
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 785 kJ / 188 kcal
- Protein
- 18.64 g
- Sacharidy
- 8.01 g
- Tuk
- 9.01 g
- Vláknina
- 1.23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas rellenas de bacalao
1 godz.
Bacalao con langostinos
1 godz.
Bacalao dorado
25min
Albóndigas de sepia y jamón
1 godz.
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 godz.
Chipirones rellenos
1h 10min
Fumet de pescado y gambas
20min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12hod. 40min
Calamares a la americana
50min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min