
Kompatibilní verze
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 - 130 g de gambones crudos enteros
- 50 g de miga de pan blanco
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 400 g de lomos de bacalao desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 1 huevo
- 20 g de leche
- 2 pellizcos de sal
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para formar las albóndigas y untar el Varoma)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 300 g de agua
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 188 kcal / 785 kJ
- Protein
- 18.64 g
- Tuk
- 9.01 g
- Sacharidy
- 8.01 g
- Vláknina
- 1.23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fumet de pescado y gambas
20min
Bacalao con langostinos
1hod.
Berenjenas rellenas de bacalao
1hod.
Croquetas de pescado con hierbabuena
9hod.
Bacalao mozárabe
50min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Calamares a la americana
50min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12hod. 40min
Bacalao dorado
25min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1hod.
Buñuelos de bacalao especiados
1hod.
Croquetas de cocido madrileño
9hod. 15min