Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g de gambones crudos enteros (aprox. 36)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolleta
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de salsa de tomate
- 50 g de brandy
- 50 g de vermut blanco
- 50 g de caldo de pescado
- 50 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de pimienta de Cayena desmenuzada (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 419 kJ / 100 kcal
- Protein
- 10.69 g
- Sacharidy
- 0.75 g
- Tuk
- 4.97 g
- Vláknina
- 0.15 g
Alternativní recepty
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Arroz con bogavante
1 Std.
Rape en salsa americana
1 Std.
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Menú: Mejillones con salsa maltesa. Caldereta de dorada y marisco. Postre de cítricos
1 Std.
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 Min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Cigalas al ajillo
20 min
Calamares encebollados
1 Std.
Pintxo Donosti
15 Min