Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g de gambones crudos enteros (aprox. 36)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolleta
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de salsa de tomate
- 50 g de brandy
- 50 g de vermut blanco
- 50 g de caldo de pescado
- 50 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de pimienta de Cayena desmenuzada (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 419 kJ / 100 kcal
- Protein
- 10.69 g
- Sacharidy
- 0.75 g
- Tuk
- 4.97 g
- Vláknina
- 0.15 g
Alternativní recepty
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 min
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
15min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Mejillones al vino
30 min
Fideuá negra de calamares
45 min
Pintxo Donosti
15min
Arroz con bogavante
1h
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min
Emulsión de patata con pulpo
50min