Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g de gambones crudos enteros (aprox. 36)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolleta
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de salsa de tomate
- 50 g de brandy
- 50 g de vermut blanco
- 50 g de caldo de pescado
- 50 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de pimienta de Cayena desmenuzada (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 419 kJ / 100 kcal
- Protein
- 10.69 g
- Sacharidy
- 0.75 g
- Tuk
- 4.97 g
- Vláknina
- 0.15 g
Alternativní recepty
Volovanes de bacalao
50 Min
Tartaletas crujientes de marisco
40 λεπτ.
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Pintxo Donosti
15min
Cigalas al ajillo
20min
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 Min
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1h
Rape en salsa americana
1h
Tosta de jamón y gulas
20min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min