
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almejas frescas
- 1 cucharada de sal gorda
- 1000 g de agua
- 500 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 130 g de aceite de oliva
- 200 g de mejillones frescos limpios
- 150 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 3 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar
- 1 sepia (aprox. 500 g) cortada en dados
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 350 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 515 kcal / 2151 kJ
- Protein
- 27.34 g
- Tuk
- 23.75 g
- Sacharidy
- 47.88 g
- Vláknina
- 1.78 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de sepia con patatas
1hod.
Arroz a banda
1hod.
Fideuá de marisco del senyoret
1hod. 10min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35min
Zarzuela de pescados y mariscos
1hod.
Albóndigas con sepia
1hod. 20min
Arroz con pulpo
45min
Arroz con calamares en su tinta
30min
Arroz meloso con cigalas
45min
Arroz con conejo
1hod. 15min
Arroz con sepia y cigalas
1hod.
Arroz con rape y gambas
30min