Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de almejas frescas
- 1 cucharada de sal gorda
- 1000 g de agua
- 500 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 130 g de aceite de oliva
- 200 g de mejillones frescos limpios
- 150 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 3 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar
- 1 sepia (aprox. 500 g) cortada en dados
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 350 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2151 kJ / 515 kcal
- Protein
- 27.34 g
- Sacharidy
- 47.88 g
- Tuk
- 23.75 g
- Vláknina
- 1.78 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con pulpitos de playa
1h 5 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Albóndigas con sepia
1h 20 min
Arroz meloso con verduras
1h
Arroz caldoso con mejillones
50 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Arroz con conejo
1h 15 min
Fideuá de mariscos
45 min
Arroz meloso con cigalas
45 min
Arroz con sepia y cigalas
1h