Zařízení & příslušenství
Kari nudle s vepřovým masem
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů vepřové panenky, bez šlach na proužky (2 cm x 4 cm)
-
20 gramů sójové omáčky
-
30 gramů sezamového oleje, panenského
-
2 stroužky česneku na tenké plátky
-
2 jarní cibulky na plátky (5 mm)
-
40 gramů burských oříšků (v oleji nebo nasucho), solených
-
10 gramů koriandru, čerstvého pouze listy
-
100 gramů cibule napůl, pak na plátky (5 mm)
-
200 gramů mrkve na plátky (5 mm)
-
180 gramů žluté papriky na kousky (2 cm)
-
1 - 2 čajové lžičky thajské žluté kari pasty
-
400 gramů kokosového mléka
-
100 gramů vody plus extra 1-2 polévkové lžíce
-
1 čajová lžička soli1 čajová lžička rybí omáčky
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
250 gramů brokolicových růžiček
-
120 gramů čínských nudlí, dlouhých (např. instantní nudle, rozlámané na menší kousky)
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
28 g
Kalorie
1915 kJ /
456 kcal
Tuk
36 g
Vláknina
7.7 g
Sacharidy
36.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme a restujeme
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Smažené kuře a la Kentucky
3hod. 20min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min.
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1hod.
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1hod. 15min.
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min.
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1hod.
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30min.