
Zařízení & příslušenství
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
Příprava 30min
Celkový 2hod. 20min
4 porce
Suroviny
-
hovězího masa plecka, na kousky cca 3 cm700 gramů
-
mleté skořice1 špetka
-
hřebíčky3
-
červeného vína, suchého500 gramů
-
mrkve na kousky150 gramů
-
celeru na kousky20 gramů
-
cibule napůl60 gramů
-
stroužek česneku1
-
rozmarýnu, čerstvého jenom lístky5 gramů
-
oleje např. řepkového30 gramů
-
anglické slaniny na kostky (2 cm)100 gramů
-
rajčat bez slupky, na kousky100 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 čajová lžička
-
cukru½ čajové lžičky
-
masové dochucovací pasty1 čajová lžička
-
hladké mouky40 gramů
-
másla na kousky40 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
533 kcal /
2234 kJ
Protein
44 g
Tuk
25 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recepty roku 2015
10 recept
Česká republika
Česká republika