Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou

Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou

4.8 148 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porce

Suroviny

  • 700 gramů hovězího masa plecka, na kousky cca 3 cm
  • 1 špetka mleté skořice
  • 3 hřebíčky
  • 500 gramů červeného vína, suchého
  • 150 gramů mrkve na kousky
  • 20 gramů celeru na kousky
  • 60 gramů cibule napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 5 gramů rozmarýnu, čerstvého jenom lístky
  • 30 gramů oleje např. řepkového
  • 100 gramů anglické slaniny na kostky (2 cm)
  • 100 gramů rajčat bez slupky, na kousky
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 1 čajová lžička masové dochucovací pasty
    1 kostka bujónu
  • 40 gramů hladké mouky
  • 40 gramů másla na kousky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 533 kcal / 2234 kJ
Protein 44 g
Tuk 25 g
Sacharidy 15 g
Vláknina 2.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...