Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
TM6 TM5 TM31

Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou

4.8 ( 137 hodnocení )

Suroviny

  • 700 gramů hovězího masa plecka, na kousky cca 3 cm
  • 1 špetka mleté skořice
  • 3 hřebíčky
  • 500 gramů červeného vína, suchého
  • 150 gramů mrkve na kousky
  • 20 gramů celeru na kousky
  • 60 gramů cibule napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 5 gramů rozmarýnu, čerstvého jenom lístky
  • 30 gramů oleje např. řepkového
  • 100 gramů anglické slaniny na kostky (2 cm)
  • 100 gramů rajčat bez slupky, na kousky
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 1 čajová lžička masové pasty
    nebo 1 kostka bujónu
  • 40 gramů hladké mouky
  • 40 gramů másla na kousky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
533 kcal / 2234 kJ
Protein
44 g
Tuk
25 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty