
Zařízení & příslušenství
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů hovězího masa plecka, na kousky cca 3 cm
-
1 špetka mleté skořice
-
3 hřebíčky
-
500 gramů červeného vína, suchého
-
150 gramů mrkve na kousky
-
20 gramů celeru na kousky
-
60 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
5 gramů rozmarýnu, čerstvého jenom lístky
-
30 gramů oleje např. řepkového
-
100 gramů anglické slaniny na kostky (2 cm)
-
100 gramů rajčat bez slupky, na kousky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička masové dochucovací pasty
-
40 gramů hladké mouky
-
40 gramů másla na kousky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
533 kcal /
2234 kJ
Protein
44 g
Tuk
25 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recepty roku 2015
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min
Masové kuličky ve španělské omáčce
30min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min
Hovězí Stroganoff
35min
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1hod. 15min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min
Kuřecí paličky v omáčce z červené papriky a kuskus s cuketou a sýrem feta
55min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min