Zařízení & příslušenství
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů hovězího masa plecka, na kousky cca 3 cm
-
1 špetka mleté skořice
-
3 hřebíčky
-
500 gramů červeného vína, suchého
-
150 gramů mrkve na kousky
-
20 gramů celeru na kousky
-
60 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
5 gramů rozmarýnu, čerstvého jenom lístky
-
30 gramů oleje např. řepkového
-
100 gramů anglické slaniny na kostky (2 cm)
-
100 gramů rajčat bez slupky, na kousky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 kostka bujónu1 čajová lžička masové dochucovací pasty
-
40 gramů hladké mouky
-
40 gramů másla na kousky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
44 g
Kalorie
2234 kJ /
533 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2015
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Hovězí Stroganoff
35 Min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 Std. 30 Min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Dušené králičí kousky
1 Std.
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1 Std. 15 Min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 Std. 35 Min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1 Std.
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 Std.