Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou

Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou

4.8 137 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod. 20min
4 porce

Suroviny

  • hovězího masa plecka, na kousky cca 3 cm
    700 gramů
  • mleté skořice
    1 špetka
  • hřebíčky
    3
  • červeného vína, suchého
    500 gramů
  • mrkve na kousky
    150 gramů
  • celeru na kousky
    20 gramů
  • cibule napůl
    60 gramů
  • stroužek česneku
    1
  • rozmarýnu, čerstvého jenom lístky
    5 gramů
  • oleje např. řepkového
    30 gramů
  • anglické slaniny na kostky (2 cm)
    100 gramů
  • rajčat bez slupky, na kousky
    100 gramů
  • soli
    1 ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    1 čajová lžička
  • cukru
    ½ čajové lžičky
  • masové dochucovací pasty
    1 čajová lžička
    1 kostka bujónu
  • hladké mouky
    40 gramů
  • másla na kousky
    40 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 533 kcal / 2234 kJ
Protein 44 g
Tuk 25 g
Sacharidy 15 g
Vláknina 2.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...