Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů oleje
- 300 gramů párků nebo klobás, jemných, předvařených, viz Tip, na kolečka (1 cm)
- 50 gramů vody
- 150 gramů kečupu
- 1 čajová lžička kari, plus extra pro posypání
- ¼ čajové lžičky papriky, pálivé
-
10
gramů medu
nebo 10 gramů cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2416 kJ / 577 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marináda na mořské plody
5 Min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Nessuna valutazione
Lososová klobása s tymiánem
3 Std. 15 Min
Kuřecí závitky s bramborami
1 Std. 20 Min
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1h 5min
Kuřecí stew s kroupami
50 Min
Zeleninový salát s kuřecími prsy a hořčičným dresinkem
20 Min
Klobásové mumie
1 Std. 10 Min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Bramborový salát s anglickou slaninou
4 godz. 10 min
Pizza rolky
1 Std. 45 Min
Pizza šnečci
2 Std.