Zařízení & příslušenství
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil1 oz
-
harissa2 tbsp
-
tomato paste2 tsp
-
red bell pepper cut into pieces1
-
garlic cloves4
-
ground cumin1 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
diced tomatoes (28 oz)1 can
-
large eggs6
-
water35 oz
-
chopped fresh parsley to garnish
-
chopped fresh cilantro to garnish
-
flatbread toasted, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
669 mg
Protein
8 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Marinara Dipping Sauce
10min.
Florentine Meatballs and Linguine
Žádné hodnocení
Sausage Stuffed Kabocha
2hod. 45min.
Marinara Sauce
40min.
Lion's Mane Mushroom Curry
45min.
Cashew Milk
5min.
Green Shakshuka
40min.
Italian "Baked" Beans
1hod. 15min.
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1hod. 10min.
Pico De Gallo
15min.
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min.
Crispy Saffron Chicken and Rice
2hod. 5min.