Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen
- 200 g Wasser
- 2 - 3 Prisen Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 90 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- ½ Bund gemischte Kräuter, frisch (z. B. Petersilie, Basilikum, Thymian, Oregano), abgezupft
- 200 g Feta, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ½ TL Chiliflocken
- ½ TL Pfeffer
- 120 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 120 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3201 kJ / 765 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Veggie Rigatoni al forno
45min
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1h 20min
Tomatenstrudel mit Reis
45min
Überbackene Risoni mit Gemüse
1h 30min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1h
Gemüse-Döner
40min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1h
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45min
Süßkartoffeln mit mexikanischer Füllung
1h 30min
Bubble-up-Pizza
1 Std. 40 Min