Frittata di bietole, patate e cipolla
TM6 TM5 TM31

Frittata di bietole, patate e cipolla

4.4 (151 hodnocení)

Suroviny

  • 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 180 g di patate, pelate e a tocchetti
  • 60 g di cipolle a listarelle
  • 200 g di bietole, le foglie
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di acqua

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1018.8 kJ / 243.5 kcal
Protein
13.9 g
Sacharidy
9.5 g
Tuk
16.9 g
Nasycený tuk
6.3 g
Vláknina
1.3 g
Sodík
389.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty