Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di patate, pelate e a tocchetti
- 60 g di cipolle a listarelle
- 200 g di bietole, le foglie
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1018.8 kJ / 243.5 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 389.3 mg
Alternativní recepty
Frittata con verdure
35min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Frittata di spinaci al forno
45min
Frittata alle zucchine
40min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1h 20min
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1 Std. 10 Min
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Burger di spinaci
40min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Frittata primavera al vapore
50min
Torta salata di bietole
1h