
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di patate pelate e a tocchetti
- 60 g di cipolle a listarelle
- 200 g di bietole, le foglie
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 243.5 kcal / 1018.8 kJ
- Protein
- 13.9 g
- Tuk
- 16.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 389.3 mg
Alternativní recepty
Frittata alle zucchine
40min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1hod.
Frittata con verdure
35min
Frittata di riciclo (senza uova)
1hod.
Torta salata di bietole
1hod.
Frittata primavera al vapore
50min
Frittata di spinaci al forno
45min
Frittata di asparagi e frutta secca
1hod.
Frittata di asparagi selvatici
55min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Burger di spinaci
40min
Frittata broccoli e prosciutto
35min