Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di acqua
- 350 g di cimette di cavolfiore
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di Brie a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2017 kJ / 482 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Riso, verze e luganega
40min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min