Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di bevanda a base di soia
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 8 vasetti
- Kalorie
- 2348.8 kJ / 561 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 62.9 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 godz. 15 min
Crema spalmabile alle nocciole (vegan)
20 min
Burro di mandorle
20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Farina di farro
10 min
Yogurt
12h
Yogurt al cocco (vegan)
12h 25 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Bevanda di soia e sesamo
12 godz. 45 min
Bevanda di riso
35 Min
Bevanda di avena e datteri
20 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min