Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di bevanda a base di soia
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 8 vasetti
- Kalorie
- 2348.8 kJ / 561 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 62.9 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farina di ceci
45min
Burro di mandorle
20 Min
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10min
Cottura del miglio
45min
Yogurt al latte di cocco
15 Std.
Bevanda di soia e sesamo
12h 45min
Bevanda a base di soia alla vaniglia
3 Std. 45 Min
Yogurt
12 Std.
Bevanda di avena e datteri
20 Min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10h 15min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min