Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 1 Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 1 Staudensellerie-Stange, in Scheiben (5 mm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Aubergine (ca. 350 g), in Würfeln (1,5 cm)
- 30 g Rosinen
- 50 g Oliven, grün, entsteint, quer halbiert
- 1 EL Kapern
- 30 g Pinienkerne
- 20 g Weißweinessig (vegan)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 432 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginen-Tomaten-Pesto
25 Min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1 Std.
Gazpacho Andalusia
40 Min
Tapenade
5min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Caponata-Crostini
4h 40min
Bohnendip mit Chiliöl
45 min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 Min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 Min
Shakshuka mit Ziegenkäse
45 min