Caponata Siciliana

Caponata Siciliana

4.7 344 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
12 Portionen

Suroviny

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    70 g
  • Zucchini in Würfeln (1 cm)
    1
  • Staudensellerie-Stange in Scheiben (5 mm)
    1
  • gelbe Paprika in Würfeln (1,5 cm)
    1
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Aubergine (ca. 350 g), in Würfeln (1,5 cm)
    1
  • Rosinen
    30 g
  • Oliven, grün, entsteint quer halbiert
    50 g
  • Kapern
    1 EL
  • Pinienkerne
    30 g
  • Weißweinessig (vegan)
    20 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • brauner Zucker
    10 g
  • Basilikum abgezupft, in feinen Streifen
    3 Stängel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 2 g
Kalorie 432 kJ / 103 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...