Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée au fenouil
- ½ c. à café de graines de fenouil
- 150 g de farine de blé complet
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 30 g de beurre
- 300 g d'épinards frais, coupés en chiffonnade
- 200 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- le zeste d'un citron jaune non traité, sans la partie blanche, coupé en fines lamelles
- 35 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2123 kJ / 509 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux poireaux et tofu fumé
2h 30min
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10min
Tartelettes fines aux épinards
45min
Pizza basilic, courgette et chèvre
2h
Quiche oignon-artichaut
1 godz. 35 min
Aubergines farcies au riz complet
1h 10min
Quiche épinard-tomate
1h 45 min
Tarte aux 3 légumes
1h 25min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1h 15min
Couscous abricots, noisettes, feta et légumes variés
1h 15min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1h 20min
Tomates farcies au sarrasin
1h