Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 80 g de beurre
-
150
g de farine de blé type 55
nebo 150 g de farine de blé complet - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 50 g d'eau
La garniture
- 300 g d'eau
- 3 poivrons, épépinés et coupés en lanières
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 1 c. à soupe de romarin frais
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de tapenade
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1172 kJ / 281 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergines à la bonifacienne
2 godz.
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
Pissaladière
2 godz. 10 min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Caponata sicilienne
55 min
Pissaladière
3 Std.
Pissaladière classique
2 godz.
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Mash de pommes de terre, piquillos et olives
45min
Olivettes
1h 45min
Canistrelli
1 godz.
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min