Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail de bonne taille, pelées et dégermées
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de moutarde forte
- du sel
- du poivre moulu
- 170 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
-
4
navets boule d'or, coupés en morceaux
nebo 4 navets classiques, coupés en morceaux - 4 carottes jaunes, de petite taille, coupées dans la longueur
- 4 panais de petite taille, pelés et coupés en quatre
- 4 topinambours de belle taille, pelés et coupés en deux
- 600 g de morue dessalée (4 pavés de 150 g)
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 606 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tellines en persillade
1h 30min
Soupe au pistou
40min
Soupe au pistou
40min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Ormeaux à la persillade verte
30min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30min
Ragoût de langouste
1 godz. 35 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12hod.
Cabillaud façon aïoli
1h
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Rouille
10min