Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail de bonne taille, pelées et dégermées
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de moutarde forte
- du sel
- du poivre moulu
- 170 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
-
4
navets boule d'or, coupés en morceaux
nebo 4 navets classiques, coupés en morceaux - 4 carottes jaunes, de petite taille, coupées dans la longueur
- 4 panais de petite taille, pelés et coupés en quatre
- 4 topinambours de belle taille, pelés et coupés en deux
- 600 g de morue dessalée (4 pavés de 150 g)
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 606 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Soupe au pistou
40 min
Pissaladière
3h
Pissaladière
2 godz. 10 min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Pissaladière
3h
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Pissaladière classique
2h
Rouille
10min
Anchoïade
15 Min
Tapenade de Marseille
15 Min