Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail de bonne taille, pelées et dégermées
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de moutarde forte
- du sel
- du poivre moulu
- 170 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
-
4
navets boule d'or, coupés en morceaux
nebo 4 navets classiques, coupés en morceaux - 4 carottes jaunes, de petite taille, coupées dans la longueur
- 4 panais de petite taille, pelés et coupés en quatre
- 4 topinambours de belle taille, pelés et coupés en deux
- 600 g de morue dessalée (4 pavés de 150 g)
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 606 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pissaladière
3 Std.
Artichauts marinés à l'italienne
12u.
Soupe au pistou
40 Min
Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts
55min
Pissaladière
2h 10 min
Fiadone Corse
50 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Cabillaud façon aïoli
1h
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Sauce vierge
10 Min
Aïoli traditionnel
10 Min
Moules marinières
30 Min