Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 4 Stängel Kerbel, abgezupft
- 50 g Paniermehl
- 60 g Butter, in Stücken
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 250 g Basmati-Reis
- 250 g Blattspinat, frisch
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g)
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g Sahne
- ½ TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2624 kJ / 627 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 800 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1h
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40 Min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min
Rotbarsch in Basilikumteig
30 Min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 godz.
Lachs mit Spargel, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 Min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Edelfischragout
35 min
Reibekuchen mit Lachs
1h
Rotbarsch mit Tomaten, Möhren und Reis
50 Min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h