
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Dill abgezupft
- 4 Stängel Koriander abgezupft
- 4 Stängel Kerbel abgezupft
- 50 g Paniermehl
- 60 g Butter in Stücken
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 250 g Basmati-Reis
- 250 g Blattspinat, frisch
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 125 g)
- 1 Zitrone, unbehandelt Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g Sahne
- ½ TL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 627 kcal / 2624 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 61 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 800 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reis-Pot mit Hähnchen
40min
Mosaik-Lachs
7hod. 30min
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1hod. 50min
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1hod.
Tomatenessenz
13hod. 30min
Zitronen-Basilikum-Hähnchen-Pasta
35min
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1hod. 50min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1hod. 50min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2hod. 10min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min