Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zubereitung
- 8 Schollenfilets (à 120 g)
- 2 EL Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben, halbiert
- 300 g Fischfond
- 50 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Öl zum Einfetten
- 200 g Sahne
- 1 EL Mehl
- 2 TL süßer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2669 kJ / 637 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fisch mit Bröselkruste
1h
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Seelachs unter der Kartoffel-Kürbis-Kruste mit Chablissauce
1h
Schweinsmedaillons mit Bärlauchhaube
1h
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1h 10min
Pangasiusfilet mit Meerrettich-Senf-Kruste
1 godz. 5 min
Shrimps-Lachs-Spieße mit Spinat-Kartoffeln
1h 15 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min