Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zubereitung
- 8 Schollenfilets (à 120 g)
- 2 EL Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben, halbiert
- 300 g Fischfond
- 50 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Öl zum Einfetten
- 200 g Sahne
- 1 EL Mehl
- 2 TL süßer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2669 kJ / 637 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Steinbuttfilet auf lauwarmem Rote-Bete-Apfel-Salat mit Kartoffelgröstel
1sa
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1sa
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1sa
Fisch mit Olivenbröselkruste
1 godz. 5 min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1sa
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45 min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min