Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zubereitung
- 8 Schollenfilets (à 120 g)
- 2 EL Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben, halbiert
- 300 g Fischfond
- 50 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Öl zum Einfetten
- 200 g Sahne
- 1 EL Mehl
- 2 TL süßer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2669 kJ / 637 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Königsberger Spargel-Ragout
1hod.
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1hod.
Wirsing-Lachs-Rouladen mit Reis und Meerrettichsauce
1hod.
Hendlbrust mit Eierschwammerlfüllung auf Sommergemüsegnocchi
1 godz. 15 min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1hod.
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35min
Gratinierte Schinken-Spargel-Röllchen
1 godz. 10 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Seelachs unter der Kartoffel-Kürbis-Kruste mit Chablissauce
1hod.
Fisch mit Kräuter-Käse-Kruste
1 godz. 15 min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5min