Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 200 g Schweinebauch, in Würfeln (1,5-2 cm)
- 400 g Hähnchenbrust, in Würfeln (1,5-2 cm)
-
100
g Sobrasada, in Stücken
nebo 100 g Chorizo, mild, in Stücken - 50 g Rotwein
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g grüne Bohnen, halbiert
- 50 g Möhre, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Champignons, geviertelt
- 80 g Rundkornreis
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise Safranfäden (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1856 kJ / 444 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 862 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wintersuppe
1 godz.
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Rindfleischstew
1h 40min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8u. 30min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 godz. 15 min
Feijoada
16 Std.
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 godz. 15 min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.