Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di pomodori ciliegino a metà
- 4 foglie di basilico fresco, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo conchiglie
- 200 g di stracciatella a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 60.5 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 45 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Pasta fredda alla caprese
40 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 Min
Pasta caprese
20 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Pasta alla Norma leggera
1 Std.
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min